Selecteer de taal

Bij het ontwerpen of aanpassen van een bedrijfspand of een industriële fabriek komt meer kijken dan een particuliere woning of appartementsblok. Bij CadPlus Pro weten we welke concepten wanneer mogelijk zijn. We beroepen ons hiervoor op onze notie van materialen, sterkteleer en tendensen op de markt. De wereld van technologieën en materialen staat niet stil, dus we scholen ons ook continu bij en waken erover dat constructies de tand des tijds doorstaan. Leidingen en dergelijke worden ook al lang niet meer verstopt in holle ruimtes en dergelijke. Dankzij een esthetisch ontwerp van MEP-installaties, mogen mechanische, elektrische en sanitaire leidingen gezien worden.

Niet helemaal overtuigd en wil je het ontwerp graag zien vooraleer het staat? Dan renderen we het bouwproject even in 3D!

We weten ook dat er vaak een groot verschil is tussen het oorspronkelijke bouwplan en de toestand waarin een project uiteindelijk wordt opgeleverd. Dat is ook de reden waarom we jou bijstaan vanaf het iets willen neerzetten tot de oplevering, incl. As-built plannen.

Zakelijke klanten kunnen ons ook steeds contacteren voor het uittekenen van machine-onderdelen. Elk bedrijf kent het probleem wel: een onderdeel van een machine is defect en het onderdeel is niet meer voorradig of zelfs compleet uit productie gehaald. Wij denken graag mee met u naar oplossingen aangaande machinebouw of -onderdelen. Of het nu is om een bestaande machine te herstellen of vervangen, of je wilt meer inzetten op automatisering, contacteer ons voor een brainstormsessie. Ook het ontwerp en de montage kan je met een gerust hart aan ons overlaten.

esthetische MEP-installaties